Associa’t

La quota anual és de 60 € en un sol pagament per any natural, fent-se cada any la renovació automàticament a primers d’any (independentment del mes en que tu t’associïs).

 

Quota especial de benvinguda per als joves menors de 25 anys d’edat que es vulguin donar d’alta com a associats. El pagament del primer any serà de tan sols 15 euros, una quarta part del preu estàndard. El segon any la quota serà de 30 euros, la meitat que la resta d’associats i associades. A partir del tercer any el pagament serà normal (60 euros).

 

Pel que fa als avantatges de ser associat, els veuràs actualitzats a la web. A més de tot el que es publica al nostre domini, rebràs per correu postal unes fitxes tècniques de l’ACEB així com també la revista MINUT ACEB, que son de difusió gratuïta i exclusiva pels associats.

Tanmateix un cop associat, és quan et podràs enregistrar a la “Zona Socis” de la nostra web (on trobaràs totes les fitxes, revistes i vídeos de manera digital).


    SiNo


    Sr. Director, li agrairè que, a partir del dia de la data, carregui al meu compte els rebuts que li seran presentats per l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol.    L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.