Entrades Clubs

Entrades Clubs ACEB

Novament, havent contactat, una temporada més,  amb els diversos clubs catalans amb equips a la Lliga ACB, Adecco Oro, Adecco Plata, EBA, Liga Fem. i  Liga Fem. 2 demanant-los facilitats d’entrada pels nostres associats per aquesta temporada, hem obtingut (de moment) aquestes respostes :

Entrada gratuïta presentant el carnet d’associat:

  • BARÇA C.B.S.
  • FORÇA LLEIDA : Presentant-vos a la taquilla i prèvia presentació del carnet de l’ACEB, us donaran una entrada gratuïta, que us permetrà entrar al seu Pavelló.
  • C. MORABANC ANDORRA : Presentant a la taquilla el carnet de l’ACEB , us donaran una entrada gratuïta (individual i personal) , que us permetrà d’accedir als seus partits jugats a casa.
  • LIMA–HORTA BARCELONA : Entrada gratuïta presentant el carnet d’associat de l’ACEB.

Condicions especials:

  • FC BARCELONA LASSA : Posen a la nostra disposició algunes entrades pels partits de Lliga ACB que juguin a casa, per la qual cosa aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon de contacte, per tal que puguem fer-ne un llistat, i per rigurós ordre d’inscripció, cada dimecres, avisarem als seleccionats de la
  • BAXI MANRESA : Presentant-vos a les oficines del club ( de dll. a dv. de 10 a 13 h i de 16 a 20 h) o el dia del partit a la taquilla amb el carnet de l’ACEB,  us faran un 20 % de descompte en el preu de les entrades que hi hagi disponibles (partits estrella exclosos).
  • DIVINA SEGUROS JOVENTUT: (excepte partits contra el FC Barcelona i el R. Madrid) Presentant-vos a la taquilla amb el carnet de l’ACEB i el vostre DNI, us donaran una entrada gratuïta,  que us permetrà d’accedir al Palau Municipal d’Esports de Badalona.