Entrades Clubs

Entrades Clubs ACEB

La Junta Directiva de l’ACEB està contactant amb els clubs catalans de les Lligues Professionals i FEB per tal de demanar facilitats d’entrada pels nostres associats per aquesta temporada.

A messura que es vagin tancant els acords els anirem informant a les XXSS i publicant en aquest espai.

FC Barcelona (Lliga ACB), posen a la nostra disposició tres entrades pels partits que juguin a casa (excepte puntualment alguns partits “estrella”), per la qual cosa aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon i e-mail de contacte, per tal que puguem fer-ne un llistat, i per rigorós ordre d’inscripció, avisarem als seleccionats de la setmana, que rebran posteriorment una entrada (via e-mail).

Baxi Manresa (Lliga ACB) posen a la nostra disposició tres entrades pels partits que juguin a casa (excepte alguns partits “estrella”), per la qual cosa aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon i e-mail de contacte, per tal que puguem fer-ne un llistat, i per rigorós ordre d’inscripció, avisarem als seleccionats de la setmana, que rebran posteriorment una entrada (via e-mail)

EVAUjZQVAAEPhAH

Barça CBS (Lliga Femenina), posen a la nostra disposició tres entrades per a alguns dels partits que juguin a casa, per la qual cosa aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon i e-mail de contacte, per tal que puguem fer-ne un llistat, i per rigorós ordre d’inscripció, contactarem als seleccionats.

ICG Força Lleida (LEB Or), facilitarà 3 entrades per a cada partit com a local.

Aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon i e-mail de contacte, per tal que puguem fer-ne un llistat, i per rigorós ordre d’inscripció, avisarem als seleccionats.

Lima-Horta Barcelona (LF Challenge), permet als socis i socies de l’ACEB l’accès a tots els seus partits com a local a la Lliga Femenina Challenge.

Entrada gratuïta presentant el carnet d’associat de l’ACEB.

CB Mollet (LEB Plata), posen a la nostra disposició tres entrades pels partits que juguin a casa. Aquestes entrades es donaran als tres  primers associats (identificats amb el carnet de l’aceb) que passin per taquilla.

Bisbal Bàsquet (EBA), posen a la nostra disposició quatre entrades pels partits que juguin a casa, per la qual cosa aquells que us interessi poder assistir-hi, cal que ens ho notifiqueu i sobre tot, que ens faciliteu un telèfon i e-mail de contacte. En farem un llistat per rigorós ordre d’inscripció, avisarem als seleccionats de la setmana, que rebran posteriorment una entrada (via e-mail)