Empreses Col·laboradores

Montse Cascalló – MCOACH

Psicòloga i coach esportiva, entrenadora  – Serveis de Psicologia de l’Esport i  de coaching per la millora del rendiment i el desenvolupament del lideratge de l’entrenador. Atenció a esportistes, entrenadors i clubs esportius .

Ofereix als associats de l’ACEB la primera sessió gratuïta i un descompte del 20% en serveis de coaching.

Serveis professionals per Montse Cascalló, psicòloga de l’esport i coach membre de la ICF especialitzada en coaching esportiu amb més de 2500 horas d’experiència.

Vibliotec

Vibliotec ( VI = Video, BLIO = biblioteca, TEC = Tecnología ) somos un equipo expertos de la élite deportiva y la tecnología, unidos hemos construido una nueva herramienta digital de aprendizaje impulsada y creada para hacer llegar la experiencia profesional en el ámbito deportivo de sus reconocidos docentes a toda la comunidad. Sumar conocimiento y deporte, es la ecuación que ha llevado a cabo a sus creadores, Xavi Guilà y Lluís Casas, a poner en marcha este marketplace de formación deportiva on-line a la carta.

Coach [Studio]

Coach [Studio] és una plataforma web amb un conjunt d’eines avançades per facilitar la feina d’entrenadors i clubs d’esports col·lectius.

Està disponible a través del navegador a qualsevol dispositiu a l’abast dels teus dits i no depèn d’instal·lacions ni sistemes operatius. Funciona en ordinadors, tauletes i mòbils amb navegadors actuals. Estem desenvolupant una app instal·lable.

La compartició de dades és intrínseca a la plataforma, mitjançant associacions entre entrenadors, clubs o entitats/federacions subscrites a Coach Studio, podent decidir amb qui es vol compartir.

Eric Sports

En ERIC Sports contribuímos desde 2007 a la transformación digital en el deporte a través de soluciones de gestión, videoanálisis y scouting. Con la tecnología más avanzada puedes analizar tus partidos y presentar informes, logrando ahorrar tiempo y tomar mejores decisiones tácticas y de gestión.

Nuestra filosofía nos permite ser muy ágiles en la implementación de soluciones acorde a tus necesidades, ofreciendo además mejoras contínuas en nuestros productos.

Daniel Barreña Coaching

Coach Esportiu i de Desenvolupament Personal, ofereix serveis de coaching i mentoring personal i de coaching i mentoring esportiu, així com formacions i tallers.
Els associats de l’ACEB tindran una primera sessió gratuita en coaching individuals i un descompte del 20% a la resta de serveis oferts.