Empreses Col·laboradores

Daniel Barreña Coaching

Daniel Barreña Coaching

Serveis de coaching i mentoring esportiu per a entrenadors, ofereix als associats de l’ACEB la primera sessió gratuïta i un descompte del 20% en serveis de coaching i mentoring presencial o online.

És necessari presentar el carnet d’associat de l’ACEB.

ADVOCAT Jose Abel Ramón

ADVOCAT Jose Abel Ramón

Advocat, ex-jugador i entrenador de bàsquet, amb amplia experiencia professional al mon de les finances, ofereix els seus serveis legals relacionats o no amb el mon del bàsquet: impostos, herències, habitatges, família, deutes, participacions preferents, estafes informàtiques, multes, jubilació, acomiadaments, reclamacions, delictes, estrangeria, menors, violencia de gènere, i tota mena d’embolics. I com no: contractes esportius, inspeccions de la Seguretat Social, accidents esportius, i molt mes.

Preus reduïts especials per socis ACEB, pressupostos a mida, pagament a terminis, tractament personalitzat. Deixa que els teus assumptes legals els porti una persona que et mereixi confiança perquè li agrada el mateix que a tú: el bàsquet.

Servei d'Assistència Psicològica

Servei d’Assistència Psicològica

Servei d’Assistència Psicològica, dirigida pel psicòleg de l’esport i entrenador de basquetbolJoan Vives Ribó , ofereix a tots els socis l’oportunitat de realitzar consultes sobre psicologia de l’esport al preu especial de 20 € la sessió . Imprescindible la presentació del carnet d’associat i concertar visita amb anterioritat. (Despatx a Badalona, c/ Arbres 27-29 s/àt. 1ª; tel. 933842522).

Mcoach

MCOACH- Serveis de coaching esportiu i formació en habilitats, per a entrenadors i clubs,ofereix als associats de l’ACEB la primera sessió gratuïta i un descompte del 20% en serveis de coaching. Serveis professionals per Montse Cascalló, coach membre de la ICF especialitzada en coaching esportiu i entrenadora de basquetbol.

Cal concertar visita i presentar el carnet d’associat de l’ACEB.

Centre de Fisioteràpia Toni Bové

El Centre de Fisioteràpia Toni Bové ofereix al col·lectiu de la nostra Associació, un important descompte per ajudar a resoldre qualsevol tipus de lesió que podeu arribar a patir vosaltres o els vostres jugadors.

Mira’m òptics

Mira’m Optics ens ha permès gaudir d’un 40 % de descompte en tots els productes d’aquesta òptica, prèvia presentació del carnet de soci i el seu carnet especial que us hem fet arribar per correu postal.

  • Rambla Volart, 11 (cant. Psg. Maragall)
    08041 Barcelona
  • 934367320

Keysport

Neix amb la vocació d’oferir serveis de consultoria, formació i assessorament esportiu, i està dirigida per Mauro Valenciano. Ofereix els seus serveis a tots tipus d’entitats, siguin provades o públiques, així com a particulars, amb un especial èmfasi en la formació i dinàmica grupals.

Els associats gaudiràn d’un descompte del 10% en els serveis que sol·licitin.

mgs-seguros

Vicenç Padrós Font Agent, exclusiu de MGS, més de 30 anys en el sector assegurador.

Ofereix a tots els socis del ACEB de forma exclusiva, assessorament gratuït en assegurances, a més de tot un ventall de productes (salut, cotxe, llar, vida..) amb uns preus molt econòmics.